Revanesse ®

Revanesse ® produktfamilj är en samling injicerbara fillers som används för att behandla hela ansiktet. Linjen har utvecklats för att jämna ut fina linjer och rynkor, skulpturera ansiktet och föryngra utseendet på huden, vilket får huden att se mer ungdomlig ut.

Revanesse ® produktfamilj innehåller de senaste framstegen inom tvärbindningsteknologi, vilket ger en hög kvalitet samt säkra och långvariga dermal filler. Revanesse ® linje utnyttjar den högsta koncentrationen av stabiliserad hyaluronsyra finns i tillägg till de energigivande egenskaperna hos icke-tvärbunden HA.

Den omfattande Revanesse ® produktlinjen möjliggör en bättre anpassning efter dina behov.

Förmånerna med Revanesse ®

Revanesse ® familj av produkter är tillverkad av hyaluronsyra, nyckeln komponent av hudens förmåga att behålla fukten.

HA används i Revanesse ® produktlinje erhålls genom icke-animaliska källor, vilket gör det säkert för medicinskt bruk. Den genomgår en bindningsprocess som kallas tvärbindning för att göra det mer hållbart så att det varar under flera månader innan de ofarligt bryts ner och absorberas av kroppen. Revanesse ® använder den högsta koncentrationen av HA för maximal hållbarhet.

Följande är fördelarna med Revanesse ®:

  • Omedelbar och långvarig förbättring
  • Minimalt och enkel att utföra
  • Skapa balans och symmetri i ansiktet
  • Möjlighet att skapa eller återställa volymen i ansiktet
  • Förbättra och öka ansiktsdrag
  • Säkra och bevisade resultat
  • Minimal "down-time"
  • Förmåga att regenerera mjukvävnad
  • Hållbarhet
  • Biokompatibla och bionedbrytbara

Forskning

Revanesse ® familjen av fyllmedel använder vår Thixofix ™-teknik - en av de mest avancerade metoderna för tvärbindning tillgänglig-säkerställa långvariga resultat. Denna patenterade process säkerställer också att produkterna förblir lätta att injicera utan att offra viskositet. Dessutom använder Revanesse ® fyllmedel uteslutande HA med en hög molekylvikt för att uppnå maximal hållbarhet och livslängd.

I ReDexis ®, förbättras ytterligare användningen dextranomer pärlor den livslängden för produkterna. Sammantaget gör denna innovativa teknik för Revanesse ® produktlinje unik och exceptionellt hållbar.

Thixofix ™

Eftersom det finns många HA baserade fillers på marknaden - Kan man fråga sig? Vad är det som gör Revanesse ® produktlinje annorlunda? Svaret ligger i vår unika formel och patenterade Tixotropt tvärbindande teknik.

Detta gör att en mycket trögflytande gel som injiceras lätt genom en fin nål utan att orsaka nedbrytning av de modifierade HA-partiklarna. De återvänder till sitt viskösa tillstånd som ger en mjuk smidig känsla i huden när det injiceras.

Revanesse ® är precist utformad för att maximera effektiviteten hos de tvärbundna HA-kedjor som är närvarande i gelén. Kopplingar mellan olika HA polymerkedjor främjas, medan ineffektiva "dinglande" länkar och mindre effektiva kopplingar mellan delar av samma kedja minimeras. Detta leder till en gel, som ger maximalt utbyte när det gäller mekaniska egenskaper och hållbarhet, med ett minimum av BDDE - vilket leder till färre fall av postinjektionskomplikationer såsom svullnad.

Osmolalitet och pH hos gelén är balanserad för att vara kompatibel med den vätska i huden. Detta minimerar problem med överfyllning eller behov av volymkorrigering.

Optimera alla dessa egenskaper ger en dermal filler med överlägsen prestanda och patienttillfredsställelse.

Monofasisk

HA fillers faller oftast in i två kategorier: bifasiska eller monofasiska.

Biphasic HA-produkter består av partiklar av stabiliserad HA-gel i en icke-stabiliserad HA vätska.

Däremot Revanesse ® är sortiment av produkter monofasiskt eftersom det är tillverkat helt av stabiliserad, icke-partikel, HA-gel.

I bifasiska fyllmedel, finns det en snabb nedbrytning av den icke-stabiliserade HA bärande vätskan och en långsammare nedbrytning av den stabiliserade HA-ge, för snabb nedbrytning. Detta kan leda till mindre tillfredsställande resultat. Å andra sidan, bryts monofasiska HA ner på ett enkelt och konsekvent sätt. Även i monofasiska fyllmedel, är hela volymen av sprutan fylld med fin, mjuk gelpartiklar samemballeras. Denna likformiga sammansättning leder till de önskvärda egenskaperna med jämnhet, likformighet och exakt fyllning.

Dextranomer

Den viktigaste ingrediensen i ReDexis ® - positivt laddade Dextranomer pärlor - Är tillverkad av biokompatibla tvärkopplade glukosmolekyler. Dessa pärlor attraherar negativt laddade GAG och elastin till injektionsområdet för att hjälpa till att bilda nytt kollagen. De börjar sedan att binda samman och bildar en byggnadsställning av nytt kollagen. Denna nya kollagen kommer att återuppbyggas på injektionsstället, och ge naturlig förstärkning långt efter det att HA har brutits ned och absorberas. Slutresultatet är ökad volym på injektionsstället och en mer långvarig och mer naturligt utseende än traditionella fyllmedel.

Injektion

Den största omsorg har vidtagits för att se till att Revanesse ® av fyllmedel är lätta att injicera. Vi har utformat våra sprutor för att inkludera extra breda fingerflänsar och breddat kolvar som ger mycket större användarvänlighet. Denna nya konstruktion gör läkaren en mycket högre grad av flexibilitet när du injicerar. den starka skjuvning-gallring beteende vår HA formulering gör att även den mycket trögflytande Revanesse ® Ultra att lätt injiceras med fina nålar utan att kompromissa med integriteten av gelén.

Säkerhet

Säkerheten för den Revanesse ® familjen av fyllmedel är vår största (oro) ord?? Den HA som används i Revanesse ® familj av produkter erhålls genom biosyntes, vilket gör den säker och icke patogena för människor. Med mindre än 0,025 IE / mg endotoxiner och mindre än 2 ppm av protein, överskrider den högsta standard av renhet för HA.

Revanesse ® är helt fri från alla animaliska produkter, vilket minskar risken för en immunogen reaktion. HA används i Revanesse ® produktlinje som är naturligt integrerat i vävnaden för att hålla huden så ung, frisk och naturlig som möjligt.

Produktblad PDF

Physician

Återförsäljare


Om du skulle vilja börja arbeta med Revanesse ® Derma Fillers så kontakta oss på 0728-498460 och berätta lite mer om er själv och eran klinik. Endast Läkare, sjuksköterskor och tandläkare får köpa och utföra Revanesse ® behandlingar.

Vi äger Agenturen för Revanesse ® Derma Filler för Sverige.

Kontakta oss!